• maatwerk custom escape room

  Recruitment Games

  Op zoek naar een interactieve, leuke en gamified manier om talent met jouw bedrijf kennis te laten maken? Of om kandidaten te beoordelen op samenwerken onder druk? Escape Games zijn hier zeer geschikt voor!

   

  Escape Games vergen samenwerking, leiderschap, time-management, communicatie en creativiteit. Wie presteert onder druk en wie bezwijkt? Wie pakt de leiding en wie volgt (of saboteert)? Leer je kandidaten kennen en maak ze enthousiast over je bedrijf.

   

  Wij ontwikkelen escape games voor recruiters op maat. Vertel het verhaal van jouw bedrijf en simuleer een fictieve high-pressure case.

 • Met wie wij zoal gewerkt hebben..

  ..aan unieke escape experiences voor klant, kandidaten en partners!

  vrumona escape room
  optimel activatie
  booking.com escape experience
  gemeente amsterdam interactive experience
  broken image
  chocomel brand activation escape room
  rabobank escaperoom
  vandebron pop-up store escape room
  hornbach escape room AR experience
  hema escape room
 • maatwerk escape room laten bouwen

  De mogelijkheden

  Wij richten ons op het ontwikkelen van custom (mobiele) escape rooms, games en andere interactive experiences voor merken en bedrijven, waaronder recruitment en onboarding games.

   

  Gamification wordt steeds vaker toegepast om kandidaten beter te leren kennen. Samen met jouw ontwikkelen wij een fictieve case die als individu of in teams gespeeld kunnen worden. Deze kunnen in-house of mobiel tijdens recruitment events worden ingezet. Indien nodig leveren wij professionele begeleiding.

   

  Wat kan je zoal testen tijdens een recruitment game?

  - Leiderschap

  - Creativiteit

  - Samenwerking

  - Analytisch vermogen

  - Time-management

   

  Het spel is ook vaak leuk voor huidige collega's, als teambuilding activiteit of om opnieuw de kernwaarden van het bedrijf speels te leren.

 • recruitment game

  Recruitment game:

  'de beurscrash'

  Naast op maat ontwikkelde escape games, gericht op jouw bedrijf, hebben we ook een uitdagende recruitment game ontwikkeld die standaard ingezet kan worden.

   

  Tijdens 'De Beurscrash' moet jij als team samenwerken om een beurscrash te voorkomen. Valse informatie wordt verspreid en jij moet in de boardroom het bewijs verzamelen tegen deze valse geruchten. Red jij het bedrijf van een nodeloze ondergang?

   

  Speeltijd: 30 minuten

  Aantal deelnemers: 3-5

  Benodigde ruimte: 1 kantoor met tafel

  Taal: Engels of Nederlands

  Combinatie van analoog & digitale game

  Begeleiding met professionele riddlers

   

  We hebben dit spel 2x zodat teams ook tegelijkertijd tegen elkaar kunnen spelen. Vraag gratis een offerte aan.

 • Offerte opvragen

  Voer hier direct de details van je aanvraag in en je krijgt van ons binnen 24 uur een reactie.

 • Offerte aanvragen

 • Contact

  Andere vragen of direct contact opnemen?

  Amsteldijk 216
  1079 LK Amsterdam
  Maandag - Vrijdag
  09:00 - 18:00
  020 261 8949
 • Hoe wij werken

  In vier stappen tot succesvolle escape experience!

  1

  Briefing

  Wat wil je bereiken met de escape experience? Wat wil je overbrengen en hoe is dat relevant voor de doelgroep?

  2

  Concept

  In deze fase ontwikkelen we de storyline en de puzzels. Dit resulteert in een compleet gameplan.

  3

  Productie

  Tijdens de productie ontwerpen en bouwen we de escape experiences tot in detail.

  4

  Inzet

  Zodra de escape experience klaar is wordt deze uitgebreid getest en worden de spelbegeleiders getraind.

 • FAQ

  Hier de meest gestelde vragen.

  Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

  Hoe snel kan een escape experience ontwikkeld worden?

  Wij zijn best wel snel. Afhankelijk van de grootte en complexiteit natuurlijk, maar over het algemeen kunnen wij al wat moois maken vanaf 4 weken. Grotere trajecten hebben toch wel wat meer tijd nodig, denk aan 2-3 maanden.

  Hoe werkt een escape koffer?

  Een escape koffer is een variant op de escape room. In plaats van een kamer die je moet ontsnappen krijg je een koffer of ander soort box waar alle elementen en puzzels in zitten. Per stap kom je een laag dieper in het spel en los je het spel gezamenlijk op.

  Hoeveel kost een escape experience?

  Dit hangt met name af van de volgende factoren: hoe vaak wordt de escape room ingezet, hoelang duurt het spel, hoe technologisch geavanceerd en vernieuwend het spel moet worden en op wat voor locatie het spel wordt gebouwd. Hoe eenvoudiger het antwoord op al deze factoren, dan is een escape experience van €35.000 al mogelijk. Daarnaast zijn er soms nog kosten voor de inzet met begeleiding van acteur. De grotere escape experiences met veel aandacht voor stijl en verrassende elementen zijn mogelijk vanaf zo'n €75.000.

   

  Zoals hierboven uitgelegd kan je ook voor een escape koffer kiezen, wat over het algemeen een goedkopere optie is. Denk hierbij aan een bedrag vanaf €25.000.

  Met hoeveel mensen speel je een escape experience?

  Dit kan al vanaf 2 personen maar is vaak leuker met zo'n 3-5 man. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor grotere teams of meerdere escape games tegelijk naast elkaar, graag denken we mee wat voor jullie het beste werkt.

  Hoelang duurt een escape experiences?

  De meeste escape experiences duren tussen de 30 en 60 minuten (afhankelijk van hoe goed je bent). We hebben ook regelmatig kortere spellen gemaakt voor evenementen, zodat er meer mensen mee kunnen doen.

  Hoe werken jullie? Hoe ziet het proces van begin tot eind uit?

  Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen plannen we een belletje in. Hierin beantwoorden al jouw vragen en stellen waar je precies naar op zoek bent. Als dit wederzijds klikt en de opdracht duidelijk is, spreken we af (dat kan bij jullie op locatie of bij ons op kantoor). Tijdens deze afspraak proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen om een toffe escape experience te ontwikkelen.

   

  Op basis hiervan kunnen wij een inschatting maken van de benodigde tijd voor het ontwikkelen van een verhaal en de puzzels. Hiervoor sturen wij een offerte, waarbij wij ook rekening houden met het totaalbudget.

   

  De offerte is in drie delen opgedeeld: 1) ontwikkeling van verhaal en puzzels (gameplan), 2) design, productie en materialen en 3) training en inzet op locatie.

   

  Bij akkoord op offerte starten wij met de ontwikkeling van het verhaal en gameplan. Hiervan presenteren wij een eerste versie, waar jij feedback op kan geven of over kan meedenken. Zodra het verhaal en gameplan gereed zijn start de productie. Hier worden alle puzzels ontworpen, gemaakt en uitvoerig getest. Stap 3 is het inzetten op locatie, soms met ondersteuning van acteurs of riddlers (begeleiders van het spel).